Hoekwoning

Met onze jarenlange ervaring in de alarmindustrie hebben wij speciaal voor u enkele kant en klare, draadloze, alarmsets samengesteld.
Voor deze sets zijn uitsluitend merken geselecteerd waarvan de kwaliteit en betrouwbaarheid zich door de jaren heen hebben bewezen.

Zowel onze basis sets als onze uitgebreide sets zijn uitermate geschikt voor toepassing in hoekwoningen.

Deze sets onderscheiden zich door een eenvoudige installatie, programmering en bediening.
Bovendien bieden zij een prima kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.
De sets zijn naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld extra magneetcontacten of bewegingsmelders.

Ook kunnen wij voor u een certificaat afgeven, voor bijvoorbeeld uw verzekering.
Dit kunnen wij verzorgen nadat wij het geheel, online/telefonisch, op een juiste installatie hebben gecontroleerd. Voor deze certificering dient u wel te beschikken over een serviceabonnement*.
De certificaten zelf zijn overigens tijdelijk gratis.

[button size=”normal” type=”info” value=”Prijzen basis sets” href=”https://alarminstallatie.nl/product-categorie/complete-sets/basis-sets/basis-sets-hoekwoning/”]
[button size=”normal” type=”info” value=”Prijzen uitgebreide sets” href=”https://alarminstallatie.nl/product-categorie/complete-sets/uitgebreide-sets/uitgebreide-sets-hoekwoning/”]
Hoekwoning met garage - set basis
Hoekwoning met garage - set uitgebreid

Bij uw bestelling kunt u opgeven of u de set zelf gaat installeren of dat u er de voorkeur aan geeft om de set professioneel door onze monteurs te laten plaatsen.

De sets bestaan minimaal uit: 1 compact codebedienpaneel (centrale) met ingebouwde telefoonkiezer (keuze uit analoog of GSM), 1 handzender om op afstand in of uit te kunnen schakelen, 1 magneetcontact voor deur, 1 infrarood bewegingsmelder en 1 speaker-sirene welke is ingebouwd in de centrale.
De infraroodmelder is diervriendelijk, zodat u niet verrast wordt door alarmmeldingen veroorzaakt door uw huisdier (tot ca. 35kg).

*Geldig voor woningen klasse 0, 1, 2 en 3, bedrijven klasse 0, 1 en 2, maatregelen Ed, E1 en E2. De geldigheid van het certificaat is 1 jaar; bij het afsluiten van een preventief onderhoudscontract is de geldigheid 5 jaar.