Expeditieruimte

Met onze jarenlange ervaring in de alarmindustrie hebben wij ook speciaal voor bedrijfspanden kant en klare, volledig bedrade, alarmsets samengesteld.
Voor deze sets zijn uitsluitend merken geselecteerd waarvan de kwaliteit en betrouwbaarheid zich door de jaren heen hebben bewezen.

Deze sets zijn uitermate geschikt voor toepassing in expeditieruimtes.

 

Deze sets onderscheiden zich door een eenvoudige, programmering en bediening.
Bovendien bieden zij een prima kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.
De sets zijn naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld extra magneetcontacten of bewegingsmelders.

Installatie geschiedt op professionele wijze door deskundige medewerkers.
Ook wordt voor de door ons geleverde en geïnstalleerde sets een certificaat afgeven, voor bijvoorbeeld uw verzekering.
Voor deze certificering dient u wel te beschikken over een serviceabonnement*.
De certificaten zelf zijn overigens tijdelijk gratis.

[button size=”normal” type=”info” value=”Prijzen” href=”http://www.alarminstallatie.nl/product-categorie/complete-sets/professional/professionele-sets-expeditieruimte/”]
kleine expeditieruimte volledig bedraad klasse 1

De sets bestaan minimaal uit: 1 inbraakcentrale met ingebouwde analoge  telefoonkiezer, 1 codebedienpaneel met LCD display, 2 magneetcontacten, 1 passieve infrarood bewegingsmelder(PIR), 1 PIR/Radar, 1 flitslicht, 1 binnensirene en 15m1 bekabeling in goot of PVC pijp.

NB Voor een juiste installatie dient het betreffende pand te beschikken over een enkelvoudige analoge telefoonlijn voor doormelding naar een meldkamer.

*Geldig voor woningen klasse 0, 1, 2 en 3, bedrijven klasse 0, 1 en 2, maatregelen Ed, E1 en E2. De geldigheid van het certificaat is 1 jaar; bij het afsluiten van een preventief onderhoudscontract is de geldigheid 5 jaar.